Étterem

Kedves Vendégünk!

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy éttermünkben üdvözölhetem!

Azt vallom, hogy enni és főzni öröm.

Tiszta asztal, tiszta fej, jó étel, jó társaság és már kezdhetünk elmélkedni afelől, hogy mi vagyunk az élet császárai. Na, igen, kell még némi bor, mert a bor az elmélkedés mély és átfogó voltát általában serkenteni szokta.

Remélem, hogy elégedett lesz azon irányú törekvéseinkkel, hogy visszanyerjük presztízsét azon asztali örömöknek, melyek a kereskedelmi hajszában veszendőbe mentek.

Felfogásunkban ugyanolyan szerep jut az autentikus alapanyagok kizárólagosságának, mint az ételkészítés kultúrája iránt értő elkötelezettségünknek – a magyar és nemzetközi ízek világában egyaránt.

Étlapunkon található ételek szinte mindegyike személyes kedvencem. Készítésüknél az autentikus alapanyagok és különböző ételkészítési technológiák forrnak össze, fűszerezve mindazt nagy adag hagyománytisztelettel.

Hiszem, hogy az az ember, aki a fentiek szerint, szívvel-lélekkel készített ételt fogyaszt, bizton válik táplálkozó magánemberből az élet császárává és valljuk be, ez olyan érzés, melyre nem is nagyon vannak szavak.

Bízom benne, hogy Ön is így érez majd!

Kocsis Tibor

Tulajdonos

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség által életműdíjjal kitüntetett  Mesterszakács.

A MNGSZ regionális alelnöke.

Éttermünk 75 fő befogadására alkalmas, Ó- német stílusú, mely nyáron hangulatos árnyas kerthelységgel bővül, ahol akár 150 fő is kényelmesen elfér. Szakképzett udvarias pincéreink biztosítják az Önök színvonalas kiszolgálását.

Konyhánk ételkülönlegességekkel várja az ínyenceket és a hagyományos ételek kedvelőit egyaránt. Étlapunkon megtalálható: hal, vad, szárnyas, sertés, marhahúsból készült ételek. Egyéni elképzelések megvalósítására is nyitottak vagyunk. Szolgáltatásaink közé tartozik rendezvények, fogadások, esküvők, zsúrok magas szintű komplett lebonyolítása.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés